من سایت بیدود را دیدم خیلی شبیه به استارتاپ مشابهی آمد که در استرالیا رواج دارد به آدرس www.o.bike۱۵۷. به نظرم شهرداری مجوز بدهد که از فضای مناسب نزدیک ایستگاههای مترو یا ایستگاههای اصلی تاکسی و اتوبوس و پیاده روهای نزدیک دانشگاه یا مدرسه استفاده کنند و کمی هم به تبلیغات محیطی آنها کمک کند و در مقابل برای استارتاپ شرایط بگذارد و کمک کند که حداقل قواعدی را برای شهروند رعایت کند (مثلا کلاه ایمنی و استاندارد دوچرخهها و شرایط مناسب برای استفاده همگانی) که به فرهنگ شهری هم کمک کند.
سوال
شهری به نظر شما شهرداری چه رویکردی را باید در قبال استارتاپ بیدود که دوچرخههای هوشمند اشتراکی در تهران ارائه میدهد، اتخاذ کند؟
به نظر شما شهرداری چه رویکردی را باید در قبال استارتاپ بیدود که دوچرخههای هوشمند اشتراکی در تهران ارائه میدهد، اتخاذ کند؟
من کجام؟ اینجا کجاست؟
در استارتاپ ایران میتونید در مورد هر موضوعی سوال کنید، به سوالای بقیه جواب بدید و تجربهتون رو به اشتراک بگذارید!
نمیتوان با توجه به شرایط مالی فعلی در کشور(بخصوص شهرداری ها) انتظار داشت که شهرداری در همه جای شهر مسیرهایی را برای رفت و آمد دوچرخه در نظر بگیرد یا ایستگاههایی را بنا کند.
شهرداری باید حسب روش شناسی مشخصی، محلهای پرتردد(پر مخاطب) را شناسایی کند:
- در فاز اول باید محلهایی را شناسایی کند که دوچرخهها قفل میشوند(پارک میشوند). یعنی به واسطه مشاهدات محلی توسط کارکنان بی شمار شهرداری و اعلام محل پارک دوچرخهها، محل استقرار دوچرخهها در خیابان، کوچهها و گذرها شناسایی شود.(بر اساس یک روش شناسی مشخص)
- در فاز دوم برای اثبات ادعای فاز اول مبنی بر شناسایی شدن محل پارک دوچرخهها، قفلهای هوشمندی برای نگهداری دوچرخه در محل مورد نظر تعبیه شود که امکان شمارش پارک دورچرخهها را داشته باشد.
- در فاز سوم حسب خروجی قفلهای هوشمند میتوان به صورت متمرکز روی محلهای شناسایی شده هزینه کرد و ایستگاههای دوچرخه و محل حرکت آنها را ایجاد نمود و آنها را در اختیار شرکتهایی گذاشت که در حوزه حمل و نقل با دوچرخه(مثل بیدود) فعالیت میکنند.
ساخت ایستگاه دوچرخه یا محل تردد آن صرفا بر اساس اینکه "فکر میکنم اینجا جای خوبی برای احداث ایستگاه دوچرخه باشه" هدر دادن سرمایه است و قطعا خروجی نخواهد داشت.
با توجه به همکاری سالهای دراز با شهرداریها و سازمان کنترل ترافیک و پلیس راهور
به نظر بنده هرجایی که مدیریت شهری و دولتی وارد عرصه بشه باید فاتحه اون استارت آپ را خوند حداقل طی سالهای 89 تا 93 که ما یه پروژه ملی به نام تردد منظم را با این دوستان داشتیم مطمنم که توی ایران با این ارگانها نمیشه و نباید کار کرد.
تنها کاری که باید اونا انجام بدن اینکه یه پولی بگیرن برن کنار بذارن استارت آپها کارشون را درست انجام بدهند
بنده توصیه اکید میکنم از تجربه برادرانه من استفاده کنید و مثل اسنپ ساختارهای پارتیزانی خودتون را پیش بگیرید و کلا روی کمک ارگانها حساب نکنید فقط در حد یه نامه کافیه!
پولشونم بدید دیگه تمومه
سوالات مشابه
سوال مشابهی موجود نیست.